KLASSISET RIPSIENPIDENNYKSET

Klassisissa ripsienpidennyksissä ripsiin liimataan erikoisliimalla ohuita ripsikuituja, joilla silmistä saadaan erittäin näyttävät myös ilman ripsiväriä. Ripsikuidut liimataan aina yksi kuitu kerrallaan omaan ripseen ja jokaiseen ripseen pyritään laittamaan pidennysripsi.
Ripsienpidennykset eivät vahingoita omia ripsiä oikein laitettuina, koska omat ripset pääsevät uusiutumaan luonnollisesti.

Ripsien normaali elinkaari on noin 4-12 viikkoa. Ripsi tippuu kasvuvaiheen lopussa luonnollisesti ja kuitu lähtee oman ripsen mukana irti. Uusi ripsi kasvaa tippuneen tilalle. Ripsiä kiinnitettäessä ei tiedetä missä kasvuvaiheessa mikäkin ripsi on, joten on täysin normaalia, että jo seuraavina päivinä yksittäisiä ripsikuituja irtoaa omien ripsien luonnollisen uusiutumisen myötä.
Klassisia ripsienpidennyksiä meidän valikoimasta täällä hetkeellä valitettavasti ei löydy.

VOLYYMIRIPSET

Volyymiripsissä hyvin ohuista kuiduista tehdään viuhka, joka liimataan yhteen omaan ripseen. Yhdessä viuhkassa voi olla 2-7 kuituripseä. Tämä ei kuitenkaan vahingoita omaa ripseä yhtään, sillä volyymiripset ovat jopa 3 kertaa kevyemmät kuin klassiset. Volyymiripset ovat todella pehmeät ohuutensa takia ja hyvin kevyen tuntuiset verrattuna klassisiin ripsiin. Volyymeillä saadaan todella tuuheat tai vaihtoehtoisesti myös hyvin luonnolliset pidennykset. Oman ripsen vahvuus ja omien ripsien määrä vaikuttaa siihen, kuinka tuuheat ja/tai pitkät ripset on mahdollista tehdä.


Tule ripsipidennysten laittoon/huoltoon aina puhtailla ja kuivilla ripsillä! Silmämeikit tulis poista ennen laitto/huoltoa!